torsdag den 19. april 2012

Endnu længere ud - San Pedro de Ycuamandiyu

På vejen fra Concepcion til San Pedro de Ycuaamandiyu måtte vi holde tilbage for denne ko, der skulle over vejen:


- og på den samme vej er Henning inde at købe en vand ved en af de utallige små forretninger:Han købte IKKE noget af det vilde honning:


Og vi så - på lidt lang afstand - en traditionel klædt mennonitkvinde på en havetraktor (nederst i højre hjørne):


Vi fik et hotelværelse - igen på byens bedste hotel - Hotel PL, der havde givet sig selv 5 stjerner. Det var det spøjseste. I Bradts bog om Paraguay står det beskrevet som nyt - det ville være bedre at skrive at det er en længerevarende ombygning. Lange gange med værelser enten helt uden vinduer eller med et lille vindue med  råglas ud til en gang. Der var stadig plast omkring sengegavl og sengeborde, der var polstret med orange stof.

Men der var en fin ny fladskærm, fin ny AC og vifte i loftet. Morgenmaden var tynd, tynd kaffe med tørre chipas - direkte ud af posen.

Så der kommer vi nok ikke igen, selvom det var billigt. Det var så billigt at vi ikke engang fotograferede det.

Om aftenen blev det regnvejr, der varede til om morgenen, men det kan værten jo ikke gøre for.

Om aftenen spiste vi på et "polleria" dvs. et sted hvor de grillsteger kyllinger i vejkanten. Der delte vi en nystegt, lækker kylling uden noget som helst tilbehør. Det var også billigt. Og det mest rustikke sted jeg indtil nu har spist. Værten og hans børn var rigtig søde, ville vide hvor vi kom fra og fik set danske sne-billeder på Hennings mobil-telefon.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar