lørdag den 21. april 2012

Længere sydpå - til Caazapá

Inden vi forlod San Estanislao var vi på det lokale museum, der mest handler om triple alliance krigen i midten af 1800-tallet. Museet er indrettet i nt fint restaureret kaserne. De kan også fremvise skindet af en 8 m lang "hundeslange"-

Vi fandt derefter den rigtige vej ud af byen med hjælp fra en flink mand Henning spurgte. Den flinke mand har en niece, der har læst i Danmark, hvor vidste han ikke. Han selv havde arbejdet i Spanien og kendte godt Soria.

Henning snakker med rigtig mange flinke mennesker. I går fik han lov til at fotografere en af de utallige bevæbnede vagter, der står ved banker, supermarkeder og lignende. Billedet kommer på senere.

På vejen i dag måtte vi stoppe flere gange for kvæg, der krydsede vejen. Vi måtte også stoppe for vores 3. og indtil nu - værste politikontrol. En meget omhyggelig ung mand, der ville se alle papirer: Selv vores vaccinationskort og mit pas. Men heller ikke han brokkede sig over, at bilens nummerplader ligger på bilens bagsæde.  Det tog længere tid end normalt, og jeg synes ihvertfald det var lidt ubehageligt.

Vi passerede også flere oksekærrer, jeg var heldig at få et billede at en af dem:I San Estanislao er der en tandlæge der reklamerer med at "Jesus elsker dig" mandag til lørdag:


Vi var inde og se en kirkegård, der ligger i nærheden af Villarrica:


Vi har fundet et hotel i Caazapa med lidt mere gulvplads end vi er vant til, en almindelig bruser og et WI-FI der fungerer. 

Henning er gået den første tur i byen og jeg skal lige prøve madrassen inden vi skal finde noget aftensmad.

Vejret omkring os de kommende dage:


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar